Εταιρεία

Η εταιρεία Λάττας Διονύσιος ΑΒΕΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1983 και αποτελεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου. Όλα αυτά τα χρόνια προχωρούμε βήμα-βήμα με σκοπό τη συνεχή βελτίωση όσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών μας. Κύριος άξονας εργασιών είναι ο σχεδιασμός – κατασκευή παιδικών επίπλων, επιπλοσυνθέσεων, κρεβατοκάμαρων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Κατασκευάζοντας με μεράκι

Έχοντας στη διάθεσή μας ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 6.000 τ.μ. σε ιδιόκτητη έκταση, μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα πολύχρονη πείρα στο χώρο, η εταιρεία μας έχει θέσει τον πύχη του ποιοτικού – οικολογικού επίπλου σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τόσο οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, όσο και τα βερνίκια νερού, πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή ένωση, αποτελούν εγγύηση για την φυσικο-χημική απόδοση των προϊόντων μας, όσο και για την υγεία των πελατών μας.

Η εταιρεία μας, κατασκευάζοντας με μεράκι, διαχρονικά αλλά και πρωτοποριακά έπιπλα, με συνέπεια στον χρόνο κατασκευής και παράδοσης, σε ανταγωνιστικές τιμές, θέτει ως άμεση προτεραιότητα την εξυπηρέτηση αλλά και την ικανοποίηση των πελατών της.